a blog bezárt. mobilnézethez {katt ide}.

2018. március 21.

Jelszóvédelem

Kedves mindenki aki még erre jár,
a blog hamarosan jelszóvédelem alá fog kerülni - az összes fennlévő történet és cikk továbbra is elérhető lesz számotokra a messzemenően kreatív "Raistlin" jelszó birtokában.
Egyben itt egy emlékeztető, hogy az új történeteim elérhetőek az AO3 profilomon (több mint négyszázezer szónyi új sztori! ármány! szerelem!) és kitartóan fut a kérdezz-felelek* tumblr blog ahol meg lehet találni

*kérdezz-és-pár-hetes-késéssel-felelek-de-akkor-legalább-szükségtelenül-hosszan

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ide írok,mert nincs tumblr-öm. Bocsánat,ez hosszú lesz.Szóval...

Kedves Raistlin!

Olvastam a választással kapcsolatos bejegyzésedet.Részben igazad van,ez nem Európa,viszont (sajnos) nagyonis Magyarország.Túl kevés az értelmes ember,és ők is félnek.Amit akarsz,az nem kurva nehéz lesz,hanem lehetetlen.

Okos,képzett fiatal nő vagy,ezenfelül JÓ ember.A saját érdekedben,kérlek,ne akarj egy vesztes ügy mártírja lenni!Menj külföldre,valósítsd meg az álmaidat,élj olyan életet,amilyet szeretnél!

Tíz évvel vagyok idősebb nálad.Még emlékszem,milyen volt huszonévesnek lenni.Az ember azt hiszi,mindenre van ideje.Nincs.Tapasztalatból mondom,szar érzés visszanézve azt látni,hogy elpocsékoltad az életedet.Nem lehet valakit akarata ellenére megváltoztatni. (Vö.:bántalmazott nők,majd én megszelidítem a rosszfiút hozzáállása.)

Ez az ország csak egy földrajzi fogalom.Bármikor visszajöhetsz látogatóba(amíg EU-s tagok vagyunk,legalábbis).

Tarthatsz cinikusnak.Mondhatod,hogy depresszív vagyok.Talán igazad is van,de nagyon fájna látni,hogy egy jobb sorsra érdemes ember addig dagasztja Sötét-Kelet Európa iszapját,míg el nem nyeli a mocsár.

Kérlek,hallgass rám.Menj,amíg lehet.Minél tovább vársz,annál nehezebb lesz.

Tisztelettel:egy jóakaród

{bloody romantic}
B l o g : Raistlin
Sablon: Agata | WS