a blog bezárt. mobilnézethez {katt ide}.

2014. november 21.

A "cuddle"-re sajnos nincs jó magyar szó

X-men, Charles/Erik, fluff, humor és romantika egy nem-mutáns, modern AU-ban.
Köszönöm a Cherik-csoport kitartó támogatását.


cuddle ige \ˈkə-dəl\: közel vonni valakit melegségért,
vigasztalásért vagy szeretetünk jeléül

A "CUDDLE"-RE SAJNOS NINCS JÓ MAGYAR SZÓErik szerint Azazel Sonofabitchovics Bogolepov számára valami oly halálnem lenne megfelelő, mely valamiféleképpen ötvözi a vízbefulladás, a szárazra vérzés és egy közepes méretű repülőgépkatasztrófa kívánatos elemeit.
- Agyonöllek - motyogja Erik natív némettel, az uszodai öltözőszekrénybe meredve. A 61-es az, emberemlékezet óta az övé, és emberemlékezet óta először: üres.
Erik ott áll az egyetemi vízilabdacsapat feszes, sávos kék fecskéjében, tökig vizesen, frissen a zuhany alól, és a lába alá tócsa gyűlik, ahogy a szekrénye gúnyos mélységébe mered, melybe Azazel félreismerhetetlen kézírásával és talán egy fémkulccsal a következő üzenetet kaparták: LOL.
Már nem is mondja senki, hogy LOL. Jó, Erik, néha. De szigorúan csak ironikusan.
A kurafi bebúrta a törülközőjét is. Az egy fontos törülköző volt.
Az is fontos volt, hogy a záróra közeledtével Erik még betegye magát a szaunába sülni pár percet, aztán szaltóval gyertyát ugorjon a fagyvizes medencébe.  
Igen, határozottan felfrissült a vérkeringése, és eukaliptusz-illata van az illóolajnak köszönhetően. És itt áll egy szál faszban, amikor az uszoda zár. Plusz-mínusz a fecske és egy sokat próbált strandpapucs.
A kabátját megkímélték. Hosszú, fekete szövetkabát, németben vette. Hugo Boss. Erik nem fog megtörülközni benne.
Valami fura hangot hall, ekk-ekk-ekk-placcs. Nem törődik vele. A testsúlyát áthelyezi a bal lábára, még mindig a szekrény szárnyába kapaszkodva. Mi a fene?
- Halihó - csilingel felé valaki, és már csak placcs van, ekk-ekk-ekk nem. Erik türelmetlenül odakapja a tekintetét; nincs ott senki; lejjebb néz - egy srác tolószékben.
A srác egy elegáns félkörívben leparkol két szekrénnyire, és matatni kezd a zárral. Ahogy előre hajol, Erik végigköveti a szeplők csalfa csillag-ködét a finom vállon és sápadt háton, aztán a pillantása megállapodik Srác arcélén. A búsfenébe kétszer, Srác tökéletes. Erik egy törtmásodpercre elfelejti, hány embert fog megölni ma este hányféleképpen, és engedi magának élvezni a látványt: a fiú haja száll, puha és fényes, hullámokba szárítva göndörödik a füle mögé, az ajka cserzett, az orra görbe és hegyes. Egy-két másodperc az egész, és Erik utána megint a teendőibe merülne; még egy félgondolat arról, hogy mindenható a természet és lám, tökéletes az evolúció, amikor Srác maga elé motyogja:
- Bummer.
Ez ötórás angolban valami olyasmit jelent, hogy “ó, a teringettét,” és Erik felé néz megint. Srác a szekrénybe mered.
- Hüh? - érdeklődik Erik.
- Úgy fest, elcsenték a dolgaimat - jegyzi meg Srác már-már derűsen, és a hajába szántva felsóhajt: - Azazel.
- Ismered Azazelt?
- Ki nem? Nocsak, a kabátom!
- Figyelmes tőle, nem? - dünnyögi Erik.
- És tényleg - hagyja helyben Srác; Erikben felsejlik a balsejtelem, hogy komolyan gondolja, de ami ennél is jobban lefoglalja, az az, hogy Azazael hogyan és miért titkolta, hogy az ismerősi körébe tartozik egy abszolút angyal, aki percre pontosan Erik esete, és Azazelnek ezt tudnia kell, Erik ezt egyértelművé tette: legyen alacsony, törékeny, sötét hajú világos szemekkel, a szépsége pedig vetekedjen a görög istenekkel, és részéről ennyi nagyjából elég egy estére. Persze, hajlandó kivételt tenni; persze, a legtöbbször kivételt tesz, mert ilyen emberek, mint Srác? Na, ilyenek nem léteznek. Erik úgyis bárkivel szívesen hentereg, aki rendelkezik nemzőszervekkel, és aki mind előtte, mind utána a legteljesebb mértékig békén hagyja, és jó eséllyel soha többé nem látják egymást.
Erik, ahogy nagyrészt még mindig Azazel halálát és utána az ő minden gyanút eloszlató temetési beszédét tervezi, egyre inkább úgy sejti, hogy Azazel feltehetőleg féltette tőle a srácot. És igaza van. Erik, minden khm, kibaszott kellemetlenség ellenére, centikre van attól, hogy tenmagát a Srác testfelületére feszítse.
Amit feltehetőleg nem illik, meg ilyenek; és Eriket keményebb fából faragták, ha nem egyenesen acélból, és most fontosabb dolga is van, mint szigorúan esztétikusan és úgy 90%-ban erotikusan beinni egy idegen szépségét, szóval visszafordul a szekrény felé, és egy végső nagy csattanással bezárja.
A kabátot felvenni, vizesen, olyan, mintha nyúznák. Az agóniájában elmerülve nem is hallja eleinte:
- Charles Xavier.
Pislogva felfogja. Srác felé les.
- Nem ismerem - jegyzi meg, és kihúzza magát, hogy amennyiben a méltóságától kitelik, elmeneteljen. Flip-flop papucsban, persze.
- Én lennék az. - A srác a mellkasára simítja a kezét egy finom gesztussal, és a fenébe is, ér ez?
Srác - Charles - mindezek mellé csupán fürdőshortot visel. Meg egy kerekesszéket. Erik elméletben érti, hogy nem szép dolog egy mozgáskorlátozottal bunkónak lenni, és bizonyára tabu velük flörtölni, de szerény véleménye szerint, elnézést, mindenki bassza meg, mert társadalmilag egyszerűen szé-gyen-le-tes bárkit is olyan jellegzetessége alapján megkülönböztetni, melyről nem tehet, és Erik, hogy példát statuáljon, úgy dönt, ugyanolyan faszari lesz Charles-al, mint bárki mással, és megjegyzi:
- Örvendtem.
Azzal flip és flop. A kabátját maga köré burkolja. A fecskét le kéne venni, kint fagypont alatt tombol a tél, nem lenne poén, ha rájegesedne. Előbb persze ki kell érnie Charles vonzáskörzetéből.
Charles vonzáskörzete mérföldekre terjed.
- Ne haragudj, nincs esetleg egy telefonod kéznél?
Erik a szekrénysor végéről visszafordul. Ott van vele szemben egy közel meztelen Charles, a kabátját szorongatva, ultramarinkék szemekkel, és elhiszi róla, hogy odaadná a mobilját egy idegennek.
- Azazelnél keresd - morog, és vállat von. Charles csücsörít.
- Az enyémet is elvitte - csevegi. - Tudok értékelni egy muris pranket, no de látod, a probléma az, hogy fel kéne hívnom a sofőrömet, és így aligha tehetem, ugye, és Westchesterben élek…
Erik lemaradt annál a résznél, amikor Charles kiejtette a tökéletes ajkain, hogy “muris.” Aztán jött a többi. A Westchester-rész kétségessé teszi, hogy a sofőrt Charles egészségügyi állapota, vagy simán a vagyona szükségeli, de a francba is
- Elfuvarozlak  - von vállat Erik. Nem nagy ügy. Bárkinek megtenné, arcberendezéstől függetlenül, hogyha például fegyverrel kényszerítenék rá, meg ilyesmi.
- Igazán megtennéd? Hát ez nagyszerű! Nagyon szépen köszönöm, kedves…
- Lehnsherr. Erik. Azért… - leír egy kört a kezével -, adok rád valamit.
Ez pont nem úgy jött ki, ahogy szeretné. Aztán Charles megajándékozza egy tündöklő mosollyal, amitől a gyomra két emeletnyit zuhan, és no, talán mégis.


Rohamtempóban vágnak át a parkolón. Erik nem ajánlotta fel Charles-nak, hogy tolja, de amennyire meg tudja állapítani, boldogul magától is. (Ha valaki egy vértócsában heverne arccal előre, Erik megnézné, kap-e levegőt, és ha igen, úgy döntene, hogy nem kell segítenie.)
Nagyon kurva hideg van közben, és Erik káromkodik, ahogy a kabátjába burkolódzva rohan, és minden egyes négyzetcentimétere egyenként jéggé fagy: orkánnak érzi a tetszhalott szelet, és a papucsba kúszó latyak Dante sátánjának lusta nyelveként nyalogatja a bokáját.
A kocsija egy Mercedes Benz. CLA-Class kupé, C250, színezüst, agresszív, atletikus, és vanbennefűtéshálaazégnek. Még mielőtt beszállna, Erik egy gombnyomással letekeri az ablakot, behajol, slusszol, és felnyomja maxra.  Aztán Charles-ra néz, aki kipirult arccal didereg.
- Hogyan?
- Megköszönöm, ha egyszerűen csak beemelsz.
Erik bólint, és nem vitatkozik. Charles a nyomában gurizik, ahogy az autót megkerülik, és Erik nyakába fűzi az ujjait, ahogy ő felnyalábolja, és az anyósülésre teszi. Charles gyakorlatilag súlytalan, és finom szappanillata van. Az orra nagyon hideg.
- Szorítsd magad a fűtéshez - adja ki az utasítást Erik, ahogy Charles kezébe nyomja a biztonsági öv csattját, és ráhagyja, hogy megoldja magát. A széket meglepően könnyen összehajtja (valami ultramodern modell, és robothangokat ad ki közben) és beteszi a csomagtartóba a kartonnyi sör mellé. Erik ezután szitkozódik két sort, az időjárásra hivatkozva, és csattogó, havat fröcskölő papucsban a volán elé vágja magát a hidegkék egek alatt. Ahogy helyet foglal, észrevételezi, hogy a szélvédő balesetveszélyesre fagyott. Felnyüszít, megragadja a szarvasbőr szivacsot és a jégoldót, kivágódik, és körbetáncolja a kocsit.   
Charles közben fenemód jól szórakozik. Amikor a motorháztetőre vetődve és javarészt főleg fenyegetésekel Eriknek sikerül lezsarolnia a szélvédőről a jeget, észreveszi, hogy újdonsült ismerőse az alsó ajkaira harapva vigyorog. Erik célzatosan felé spriccel a fagyoldóval, mire felkuncog a köcsöge.
Amikor Erik visszamászik a helyére, és végre rendesen beindítja a kocsit, udvariasan érdeklődik:
- Bocs, de szociológián vagyok és most írom az MA szakdogámat, és kéne a kutatásomhoz: te egy szar alak vagy?
Charles nevetése valahol egy férfias horkantás és egy asztmás egér nászhívása között van. Nem kéne aranyosnak lennie. Az orra felgyűrődik, amikor nevet, és hátraveti a fejét. Ha Erik hihet a visszapillantótükörnek, Charles kabátja mindezek mellett unottan elnyílik, és a bőre sokkolóan fehér a prémgalléros kabát feketéje mellett. (Erik bármibe lefogadná, hogy műszőrme, és Eriknek nem  kell fogadásokat kötnie, hogy megállapítsa, hogy nagyon stricis.)
- Látnod kellett volna magadat, barátom: végig a Dies Irae-t képzeltem az arckifejezésed mellé, férfikarral.
- “És eljő a nagy harag napja…” - motyogja Erik, ahogy kitolat a parkolóból, és rátapos a sebességhatárra.
- Szép kocsi - állapítja meg Charles. - Szeretem az ezüstöket.
- Én nem. Lilát akartam, de Emma lebeszélt.
- Lilát?
- Egy tökéletesen jó szín. Vörös bőrülésekkel.
Charles nem tudja eldönteni, nevessen-e. Remek. Ez volt az egész lényege. Erik egy sunyi vigyorral forgalomba áll. A december közben a klímaváltozásról elfeledkezve köréjük von egy kis ködöt, és indítványoz némi szélvihart. Erik nagyjából sejti, milyen követési távolságban halad az előttük- és mögöttük lévő kocsi.
- A szociológia fantasztikusan hangzik - mondja Charles, ahogy kérdés nélkül elkezd a rádióval matatni. Nyúlós karácsonyi számok mennek. Hát nem remek?
- Hasznos - hagyja helyben Erik.
- Ezen belül mivel foglalkozol?
- Kisebbségekkel. Civil jogok. A témavezetőm szerint túl radikális vagyok. ‘Dékán egyetért. - Erik eljutott arra a pontra, hogy nem látja az utat. Charles túlélési ösztöne mínuszban lehet, mert kényelmesen hátradől, és láthatólag teljesen oké vele, hogy egy elkerülhetetlen autóbaleset a közeljövőben végezzen vele.
- Nekem is a szívügyem, de csak magánemberként támogatom: genetikát hallgatok.
Erik ijedten felé pillant, a kormányra markolva. Ha Charlesnak történetesen van agya, akkor ennek csúnya vége lesz.
- Tanítok mellette - teszi hozzá, és Erik szíve vet egy bukfencet.
- Igen? - kérdezi rekedten, és feltekeri a Jingle Bells Rock-ot. - Már van rá engedélyed?
- Ó, csak önkéntesként besegítek egy alapítványi iskolában hátrányos helyzetű gyerekeknek: biológia, fizika, dráma, matematika.
Charles azt mondta, “csak.” Egy pillanatra lélegzetet vesz, azzal folytatja:
- Te is vízilabdázol, mint Azazel?
Erik, a tökéletes beszédpartner, azt mondja:
- Ja.
Charles várakozva mered rá, és vagy természetesen pufi arca van, vagy visszatartja a levegőt. Eriknek máris pontos emlékei vannak a srác arccsontjáról, szóval feltehetőleg az utóbbi. Megadóan folytatja a társalgást, ahogy fészkelődni kezd:
- És te?
- Terápiára járok, egészen csodálatos.
- Ja, ez a vízi terápia… dolog… az uszodában. - Eriknek kábé pont ennyire van fogalma róla.
- Súlyokat raknak a lábadra - mondja Charles, és mutatja, hevesen gesztikulálva és előre hajolva -, és akkor tudsz állni megint. Az első alkalommal elsírtam magam. Az első… hat alkalommal.
Erik vet rá egy puha pillantást. Nem kérdezi meg, hogyan történt Charles balesete. Nem rá tartozik. Charles a szélvédő felé lóbálja a kezét:
- Hé, az utat nézd.
- Úgy sem látszik. És hadonászol.
- Ne haragudj. Azazel gyakran lopja el a ruháid?
- Nem.
- Kár.
Összenéznek megint. Charles ártatlanul elmosolyodik, ahogy félrebiccenti a fejét.
Rendben. Tehát flörtölnek. Oké.
(Nyugi, Lehnsherr.)

    Mire Erik lakásához érnek, ami durván tíz percnyire volt az uszodától, amikor legutoljára mérte, Charles már beszámolt a kutatásáról nagyvonalakban, a legkínosabb kamaszkori emlékeiről, melyek 60%-ban tartalmaznak 60% feletti alkoholokat, valamint Erik valamiért tudja a PIN-kódját és az összes kedvenc YouTube csatornáját.
Erik megosztotta, hogy ő is olvasta Umberto Ecótól a Foucault Ingát, és részéről a kedvenc színdarabja az Irtás és a Salemi Boszorkányok. Öt nyelven beszél. Utálja a galambokat. Charles valamiért ezekből azt a következtetést vonja le, hogy Erik a világ legremekebb embere, legalábbis úgy néz rá, mintha ezt gondolná, és könnyű lenne nem félreérteni, ha lenne rajta ruha, vagy valami.
Erik effektíven kilapátolja a kocsiból, és a lift felé irányítja. Hangárnyi: elférnek benne mindketten, és Charles töredelmesen bevallja, hogy kölyökként felettébb szórakoztatónak tartotta benyomni az összes gombokat. Erik megengedi neki, hogy benyomjon három gombot.
- Csak hármat! - csap a kezére, amikor Charles a panelre tenyerel. - Komolyan, azt hittem, matekot tanítasz.
Charles bűnbánóan pislog rá, és a szája szegletében mosoly bujkál. Valahogy olyan, mintha ezer éve ismernék egymást. Szó szerint. Ezer éves vámpírok, talán. Erik előtt megjelenik egy eleven kép holmi buggyos ujjú ingekbe bújtatott Charlesokról, akiknek az ajka a vérnél is veresebb, és hegyes fogakkal mosolyognak, és nem lesz ez így jó. Sürgősen rá kell adnia valamit, aztán meg ki kell tessékelnie.
- Nahát, Erik, ez teljességgel gyönyörű! Te rendezted be?
- Aha - törődik bele Erik a végzetébe, ahogy Charles a lakásába és az életébe gördül. Szürkéskékek a falak, limezöld a függöny- és a székhuzat, körben lambéria; a szoba három-az-egyben módon nappali, háló és előszoba. Van még valahol egy fürdő, egy vécé és egy konyha.
A legjobb dolog az egészben még mindig a fűtés. Erik tudja értékelni. A gyerekkora megfilmesítési jogaiért perelne minden Twist Oliver-fan.
- Ezeket te festetted? - gesztikulál Charles a tájkép-csoport felé.
- Isten ments. Felhívom Azazelt.
Erik átvág a szobán. Előbb talán fel kéne vennie valamit, de zavarban van, és nem a részleges és kölcsönös majdnem-meztelenség miatt, hanem mert Charles egészen konrkétan beragyogja a teret. Fölélénkülnek a színek. Erik úgy érzi, mintha először járna a saját otthonában, ahogy Charles körbemutogat, és örül mindennek.
Erik felvágja a laptop fedelét. A legtöbb ember azt remélné, hogy az előzményei között nem valami pornóoldal a legutóbbi; Erik némán rimánkodik, hogy a képernyőt ne egy felkoncolt kurd képe töltse be. Mázlija van, csak a Google nyílik meg üresen. Belövi a skypeot. TeleportingAwayFromMyResponsibilities elérhető.
- Halj meg - kíván kellemes ünnepeket Erik.
- Webkamot, és mutasd, milyen fejet vágtál.
- Azazel, nem vicces. - A mikrofon recseg a visszafojtott feszültségtől. - Charles és én egy szál kabátban vágtunk át a parkolón, kis híján hülyére fagytunk, és nem tudja hívni a sofőrjét…
- Mi, várj, miért mentetek a parkolóba? - Azazel gátlástalanul röhög. - Ott vannak a cuccaitok a plafonban!
Erik és Charles összenéznek. Charles höhözve felnevet. Erik nem.
- És ezt nekem honnan kellett volna tudnom?
- Mert logikus? Félre lehet tolni azokat a hülye négyszögeket. - Kis csönd után Azazel megjegyzi: - Már bezárták az uszodát, mi?
- Igen, baszd meg, és ott van Charles mobilja. - Erik átnéz a válla felett. - Tudod a sofőröd számát fejből?
- Ühm, nem.
- Nem tudja - tolmácsol Erik. - Ott van a pénztárcám.
- Az enyém is - kotyog közbe Charles. - Nyugodj meg, biztos vagyok benne, hogy még holnap is ott lesznek.
- Ti mióta ismeritek egymást? - érdeklődik Azazel csevegő hangnemben. Erik felvonyít:
- Amióta elloptad a cuccainkat!
- Csak eldugtam! Növessz humorérzéket. Charles, mondd meg neki.
Charles szendén felpislog Erikre.
- Ha jobban belegondolsz, a helyzet egész vicces.
Erik egy szó nélkül levágja a laptop fedelét.
- Hozok izét - jegyzi meg sötéten, és a hálószobába csörtet.
Az a legbosszantóbb az egészben, hogy nem maga miatt ideges, ami egy szokatlan érzés. Ha Azazel csak Erikkel cseszik ki, megvonja a vállát, húz egy strigulát, és él tovább. (És Azazel nem.) De a puszta gondolat, hogy valaki Charles-t hozza kellemetlen helyzetbe, aki nyilvánvalóan nem érdemli meg, és most fogalma sincsen, hogyan jusson haza a hóviharban…
Eriket megkísérti a gondolat, hogy elszabotálja. Megígérte, persze, a fuvart, de ilyen időben...?
A tömegközlekedés viszont kvázi lehetetlen, és a harminc+ átszállás feltehetőleg nem a mozgáskorlátozottaknak kedvez. Taxit persze fogni lehetne, de mindkettejük kártyája az uszodában rekedt, feltehetőleg örökre. Erik hirtelen azt sem tudja biztosan, Westchester New York állam melyik részén van, bár annyi még dereng, hogy valahol a krőzüs-negyedben. Ergo nagyon messze.
Hosszas válogatás után levadászik egy puha, kék pulóvert, amit sosem hordott, és soha nem is fog, amíg csak él, de kasmír, és jó meleg. Válogat mellé Charles-nak egy alsógatyát és egy farmert, a maga részéről pedig sötét garbót és illő nadrágot vesz. A fecskéje amúgy konkrétan keményre fagyott. Le fogja mészárolni Azazelt.
Felgyűri a pulóver ujját, feleslegesen hosszan igazgatja a haját, aztán kiviszi Charles-nak a ruhaneműket, és az ölébe teszi.
- Ezeket vedd fel. Éhes vagy?
- Köszönöm szépen, és igen.
- Kóser konyhát tartok - figyelmezteti Erik.
Charles vállat von.
- Vegán vagyok.
Naná, hogy az. Erik őrjöngve ront a konyhába. Charles annyira édes, hogy meg kell ölnie egy késsel valamit (feltehetőleg egy zöldséget) hogy ismét férfinak érezze magát.
A konyha csupa csillogó króm- és fémfelület, némi fával, a modern basszameg építészeti stílusjegyében. Spotlámpák pislákolnak, és Erik beüzemeli a csúcstechnológiás iPhone/hangfal ötvözetet. Rockot tesz fel: hatvanas évek, lassú, füstös, szexis.
Nem, nem céloz vele semmire.
Túlságosan leköti az avokádó mészárlása ahhoz, hogy rögtön észrevegye Charles jelenlétét. A srác együtt dúdol az egyik számmal. Erik felé pillant a válla fölött, a késre markolva.
Charlesra túl nagy a pulóver. A válla kilátszik. Tökéletesen áll rajta a boxer. A nadrágot nem vette fel.
- Nem sikerült egyelőre beletornáznom magam - tartja fel. Kissé ki van pirulva. - Kaphatok egy pokrócot, ha nem probléma?
- Kiemeli a szemeid a pulcsi - közli Erik, aztán összeszedi magát, és behoz egy bűnösen bolyhos polártakarót.
Erik egy utolsó hülye. Miért sózta rá valakire a legszűkebb farmerét, aki nem tudja használni a lábait? (Vajon miért.)
- Aaaahhhh - Charles erotikusan nyögdécselve fúrja az ujjait a takaróba. - Ez elképesztő, honnan szerezted?
- Nem akarok beszélni a dolgokról, amiket elkövettem érte.
- Ó?
- Feketepéntek.
- Ahhh. - Charles megnyalja az ajkait. - Segíthetek valamit?
- Majd elmosogathatsz.

    A vacsora után Erik különösebb ceremónia nélkül felbont egy üveg bort, és visszatereli Charles-t a nappaliba. Charles áthelyezi magát a kanapéra, és amennyire kitelik tőle, összegömbölyödik.
Eriknek eszébe jut, hogy olvasta valahol, hogy soha senki nem vásárol macskát. Macskád egyszerűen lesz, ha akarod, ha nem; és Charles most itt ül mellette, a vállának dőlve, és lefetyeli a bort (oké: issza) és gyakorlatilag dorombol (ez viszont igaz.)
- Minden este frissen főzöl, Erik? - érdeklődik, és komolyan, veszélyesen közel van, és még mindig illatos és szép és puha.
- Néha - mondja Erik, és morózusan húz egy kortyot.
- Rá kéne szoknod, ha kifér az idődből. Nem tudom, említettem-e, de mennyei volt.
- Említetted párszor.
- A pászka…
- Pászkaízűre csinálom.
- Ha én így tudnék főzni - folytatja Charles, a derengő fényekkel a hajában és borral az ajkán -, én minden este kényeztetném magam.
Erik gyanakodva felé les. Charles semleges arckifejezéssel, ami az esetében idüllt örömet jelent, iszogat tovább, és érdeklődve bámulja a házimozirendszert. A képernyő üres. Tükröződnek.
- Épp eleget kényeztetem magam - közli Erik a legjobb pókerarcával. - Főleg este. Nagyon kielégítő. A vacsorám.
- Élvezem a vizuális képet - duruzsolja Charles, körbelötykölve az italt. A szeme különösen csillan. - Te, egy fodros köténykében.
- Nem hordok kötényt. Képmutatás. Az ember ne vágjon fel azzal, hogy potencionálisan elbénázza a főztjét. - Erik ezután beharapja az ajkait. Jobban menne a flört, ha nem lennének dühkitörései, valószínűleg. Egy ingerült húzással lenyakalja a bort. A torkán érzi Charles tekintetét.
- Mikor lesz meccsetek?
- Hm? - Erik megtörli a száját a tenyerével. Charles megnedvesíti a saját ajkát. A ribanc.
- A vízilabdacsapattal?
- Ja? Nem tudom. Majd biztos szólnak. Én az edzésért csinálom, elsősorban.
- Megnézném szívesen - mondja Charles.
- Kényeztetnéd magad félpucér fiúkkal, mi? - morog Erik. Charles felé fordul.
- Nem bánom, ha félpucér fiúk kényeztetnek engem. - Leplezetlenül végigméri.
Mennyi bort ittak? Ennyit nem. Egyikük sem részeg.
- A tehetségükkel - teszi hozzá Erik.
- Mm, szeretem, ha tehetségesek.
- Honnan ismered Azazelt? - Nem tudja, ez honnét jött, vagy miért. Itt volt a villogó felirat: MOST, MOST, MOST, és elbaltázta. Charles kiesik abból a szexi transzból, amibe zuhant (szexi transz: ez egy új kifejezés) és egészen felélénkül. A háttérben csalódottan duruzsol a zene.
- Ó, Az a húgomnak udvarol, illetve, szóval együtt vannak. Látod, elég bonyolult, mert Raven - a húgom, de nem vér szerinti -, tehát Raven eleinte Hankkel volt, akivel egy egyetemre járok, de ő más szakon van, és aztán Azazel… most majdnem azt mondtam, hogy elszedte tőle, de Raven már a fejemhez vágta, hogy ő nem valami labda, akit ide-oda passzolgatnak, szóval a lényeg, hogy most Raven Azzal van, aminek örülök, mert kamaszkorunkban volt egy kínos szakasz, amikor sejteni kezdtem, hogy belém van habarodva, de kinőtte, hála istennek, mármint Raven, és amúgy azt hittem, Az és Janos közt van valami, de hetero, ami bizarr. Mármint tőle, nem alapjaiban. Most tehát Az van és Raven, és Nightclawer, a macskájuk, hol itt, hol ott, szóval közösen a macskájuk. - Charles egyetlen pillanatra elbizonytalanodik. - Azt hiszem, ma nálunk alszik.
Erik próbálja felfogni, mi történik. A figyelmét némileg eltereli, hogy a sötét képernyő azt mutatja, hogy hogy, hogy nem, ők gyakorlatilag bujciznak. Charles a vállának hajol, és Erik feltűnésmentesen megtámasztja az állát  a feje búbján.
- Azt nem szabad - jegyzi meg.
- Pardon?
- Nem fair, hogy ő nálatok van, te meg itt rekedtél nálam.
Charles közelebb törleszkedik, ahogy tud. Charles egy csábító paplan-gombóc, ami némileg aggasztó. Erik mentségére legyen mondva, pontosan tudja, hogy csak egy alsónadrág és túlméretes pulóver van rajta.
- Őszintén szólva - trilláza Charles azon a nevetséges akcentusán, dallamos-puhán -, én örülök, hogy veled lehetek.
- Én is - jegyzi meg Erik. Mikor ölelte át Charles vállát? Késő már, megtörtént. A hüvelykujjával lágyan cirógatja.
Nem tudja, hogyan jutottak eddig.
Persze talán segített, hogy eleve átázott fürdőnadrágban találkoztak egy férfiöltözőben.
Erik a jól begyakorolt blazé közönnyel Charles álla alá csúsztatja a kezét, felszegi a fejét, és megcsókolja.
Ez nem egy buzi bujci-csók. Ez egy első-pillantás-óta-akarlak csók.
Charles megkísérli balesetnek álcázni, ahogy előre dől, és maga alá gyűri Eriket.
- Jaj - motyogja a csókba. - Elestem, és nem tudok felállni.
- Te szégyentelen - suttogja Erik. Csak, hogy demonstrálja, hogyan viselkedik egy úriember, megszorítja a fenekét.
- Nem érzem - vallja be Charles -, de értékelem.
- Hát még én.

    A reggel a balesetvédelmi előírásoknak egyáltalán nem megfelelő testhelyzetben éri őket: még mindig ott vannak a kanapén, és Charles Erik tárt combjai között hever, a mellkasán, félálomban cirógatva izmos hasát.
A ruháik a földön. A kéjesen puha paplan körülöttük.
Erik hála Istennek mozdulatlanul alszik, úgyhogy remélhetőleg nem fokozta tovább Charles gerincsérülését.
Igazából, azokat a bűnös dolgokat tekintve, amiket Charles tud művelni a testével, Erik már nem hiszi, hogy bármi különösebb problémát jelentene. A járástól eltekintve. Charles-t nyilvánvalóan nem érdekli: törhetetlen energiaként tör előre.
Jelen pillanatot leszámítva. Jelen pillanatban még Erik vállába fúrja az arcát, és vagy a felkelés puszta gondolta miatt nyöszörög, vagy azért, mert Erik hunyt szemekkel masszírozza a vállát. Vagy dögönyözi. Részletkérdés.
Akkor sem hajlandóak reagálni a külvilágra, amikor egy ajtó nyílik és csapódik, és Azazel, egy sporttáskát a földre hajítva, ordítani kezd:
- Meg kéne köszönnötök nekem! Itt kéne hálálkodnotok, és erre felhívsz, és van képed, bozse moj-
- Halkan - morog Erik. - Charles alszik.
- Alszom - erősíti meg Charles. Erik a nyakába kóstol.
- Szörnyűek vagytok - jegyzi meg Azazel, aki a hangok alapján a konyhába sétál. Erik lustán félresandít. A sporttáska tartalma a tegnapi cuccaiknak tetszik. Nocsak, Charles kardigánt hord? Komolyan? Muszáj lesz látnia rajta.
Egyszer.
A jelenlegi pucér Charles pont tökéletes.
- Tudtam, hogy ez lesz - tér vissza Azazel a tegnapi bor maradék üvegével, és húz belőle. - Emmával még fogadtunk is.
- Ismered Emmát is? - kérdi Erik, aztán Azazelhez címezve: - Tipli a kurva házamból.
- Még van kulcsom, még az én házam is, sőt, technikailag lakás. - Azazel a kanapé végére huppan. A feltartott telefonja gyanúsan kattan.
- Mi a f…
- Kuss, snapchat. “Pictures or didn’t happen.” De várjatok, egyáltalán hogyan? Chuck, nem tudtam nem észrevenni, amikor nekem kellett kivenni a cuccaid a plafonból…
- Eleve te tetted oda! - vág közbe Erik.
- ...hogy tegnap éjjel nem volt nálad a Viagra.
- Mrr - dünnyögi Charles. - Erik türelmes és figyelmes szerető.
- Ezt nem akartam tudni - jelenti ki Azazel, és húz az üvegből.
Erik elkezdi rugdosni, amennyire a pozíciójából telik.
- Távozz tőlem, sátán.
- Meccsed van, ember. Szedd össze magad.
- Óóó - búgja Charles -, ma van meccsetek? Nézhetem?
- Azazel, csinálj kávét, vagy hordd el magad.
- Kikérem a hangnemet! - A férfi könnyedén talpra pattan, és hátrasimítja sűrű fekete haját, majd még sűrűbb orosz szitkok következnek, ami Erik szerint a személyére vonatkozik. Charles közelebb törleszkedik.
- ...egy kis HÁLA - veti hátra Azazel. - Elvárom, hogy verjétek egymást, hogy kinek a tanúja legyek!
- Mondjuk neki - suttogja Charles bizalmasan -, hogy már vertük egymást?
Szeretlek, gondolja Erik.
- Alkut ajánlok.
- Figyelek.
- Ha jársz is velem ezek után, mi leszünk a legundorítóbb és legirritálóbb meleg pár a világon. Mit szólsz?
Charles megfontolja, főleg csak a látszat kedvéért, hogy a pillanat még ünnepélyesebb legyen. Erik óvatosan a vállára harap egy kis nyomatékért. Igen sok fognyom van ott tegnap óta, sormintában, ami azt illeti.
- Oké, meggyőztél.
A kávéfőző zúgni kezd, és Erik kirivallja a konyhába:
- Charles a fiúm!
Azazel elhaló sikolyát elnyeri a forró víz zaja, és Charles gúnyos kacaja. komment: IGEN // nem
Ez a fic nem jöhetett volna létre (és az emberiség bizonyára komoly irodalmi értéktől fosztotta volna meg magát) a McFassy Generator nélkül, ami [határozottan létezik.]


A történetet ihlető képpárt a fantasztikus [sliver] randomolta ki magának a köz örömére. 

39 megjegyzés:

margaery. írta...

jajj,istenem ez annyira édes lett, hogy visítok a gyönyörűégtől

"Erik őrjöngve ront a konyhába. Charles annyira édes, hogy meg kell ölnie egy késsel valamit (feltehetőleg egy zöldséget) hogy ismét férfinak érezze magát."

meg emellé kimásolnám konkrétan az egész ficet mert imádtam végig aww
leírom most századszorra is,hogy annyira imádom a humorodat és azt ahogy írsz ^^
remélem tudod,hogy most eléggé feldobtad az estém♥köszönöm és szívesen olvasnék még hasonlót (bár amióta a Sansery AU cím után eltűnt a kérdőjel én már nem követelek semmit *még mindig nem hiszi el*)

Raistlin írta...

ELSŐ KOMMENT~! (❁´▽`❁)*✲゚* És még mindig nem hiszlek el ouo Szorgosan ötletelek a Sansery ficen, elég erős fókusz-problémáktól szenved (ti. nem tudok nem Theonról írni) de legalább az alapötlet megvan, és remélem, cuki lesz.
Nagyon örülök, hogy tetszett a nem-cuddle, titokban imádom szégyentelen fluffokat írni o3o

Névtelen írta...

oo istenem... egyszeruen az egeszet vegigrohogotem. szerelmes vagyok a humorodba, es raadasul az egesz fic annyira *Eric* hogy csak na. ez pedig a vilag legertelmesebb kommentje, szoval nem is ragoznam tovabb... csodalatos az egesz, meg mindig a konnyeimet torolgetem es neha felhorkantok egyet-kettot. zsenialis! olel es melyen tisztel: cécile

Raistlin írta...

cécile, szeretem ezt a kommentet, és ez a komment is szeret engem,és külön köszönöm Erik dicséretét, mert humornál mindig félek, hogy túlmegyek egy határon és OOC lesz. de szegénykém tényleg nagyon nevetséges. egyemmeg.

rosie írta...

itt ülök szombat reggel, előttem áll még harminckettő csudatétel, és őszintén kedvem lett tanulni a Charlesodtól :D terápiára kéne használni téged, lenyűgöző vagy

Raistlin írta...

ROSIE, hah! *a levegőbe boxol* Bálnazsírral kenegeted az én szívemet. Nagyon-nagyon sok sikert és kitartást a tételekhez; Charles örök inspiráció (imádom ezt a karaktert. imádom.)

Locky írta...

Jajj ez nagyon édes volt, köszönöm :)
És még Azazelt is beletetted, hahhh
Neki komolyan Sonofabitchovics Bogolepov a neve?
Bárcsak abba az uszodába ahova én jártam is járt volna egy Srác. Jó lett volna. De na, legalább Eriknek összejött.

Névtelen írta...

*___________________* hátezmeg milyen cuki volt már? *azazel király :DD*
kedvenc felröhögős részek:
-"Azzal flip és flop."
-azazel skype neve (azazel neve úgy egyáltalán)
-"Naná, hogy az. Erik őrjöngve ront a konyhába. Charles annyira édes, hogy meg kell ölnie egy késsel valamit (feltehetőleg egy zöldséget) hogy ismét férfinak érezze magát."
-Nightclawer a macska

a zavarbajött erik az új kedvencem *olvadozik*
Sunny-Apple
(U.i: nagyon hiányzik night vale. nagyon. )

Vivien Gönczi írta...

Az előttem szólókhoz hasonlóan nekem is muszáj kiemelnem Erik és a "késsel ölünk zöldséget" kapcsolatot. Annyira édes és... annyira Erik :D
Charles meg. Felőlem ő néma maradhat az egész fic alatt, akkor is mindent visz :3 Olyan szépen ragadod meg őket egyenként (a kapcsolatukra meg nincsenek szavak).

Raistlin írta...

LOCKY, nem, Azazel kreatív beceneve az én kútfőmből és Erik dühéből született :D És szervezzünk tüntetést. Charles-t minden uszodába!

SUNNY-APPLE, ezentúl mindent elkövetek, hogy Eriket zavarba hozzam, köszönöm szépen ouo És WtNV. Tudom. Nekem is hiányzik. De még mindig oltárian le vagyok maradva, mert annyira kiakatam az egyik részen, hogy azóta nem mertem tovább hallgatni. És az angol fandom kissé lüke.

VIVIEN, nagyon-nagyon szépen köszönöm o3o Imádom ezt a két hülyét.

Locky írta...

Rájöttem az Azazel neves izére....hülyének érzem magam...nagyon :D

Raistlin írta...

Shhh, személy szerint én azokat a poénokat szeretem, amik későn esnek le és akkor fájdalmasat csattannak, és örülök, ha sikerült egy ilyet komponálnom :D

Mitsuki írta...

Jajj hát ögyem meg a hülye cápát meg azt a vörösajkú ribit - szerintem az szájfény, szájfény ha mondom!
Ezek a fura címeid annyira imádnivalóak, nagyon baba, mint az egész sztori.
Nem bírtad ki, te, elvetemült: "A gyerekkora megfilmesítési jogaiért perelne minden Twist Oliver-fan." - ezen elsőre átsiklottam, aztán 10 sor után vissza én angggrrrsst.
Skype beszélgetés, level ferenemys. Lecsapod a lapit? Nem baj erik, egyszer ő is megbosszulja majd, és akkor te leszel a szenvedők listáján - cöhöhöh.
És butulyi erik a farmerral. Höhö. Tuti direkt volt ám. Tudat alatt. Höhö. Meg takarócska. Hjajj. Zöldségek ezek ketten nagyon, kérek én is. Bort is.
A kanapék végtelenül kényelmesek. Főleg ketten. Reggelre erik kap gerincsérvet. Nembaj. Valószínűleg megérte.
Hát a csodás Az, szép magyar név. Az berontott. Az neve Az. Nöeh nagyon muki.
És így kell kiállni a kisebbségért, világ legidegesítőbb meleg párja~

(nem mellesleg No.1. bebúrnám erik kocsiját)
(nem mellesleg No.2. rajzi készül)

Köszönöm.

Mitsuki írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Raistlin írta...

nemelesleg no2, pattogva várom. és nagyon köszönöm.
és a baszdmegcímek is köszönik.
meg a kiemelt részek különösképpen.
És Az(iraphale aki nem érti hogy került ide)

littlemissprimadonna írta...

ez bebalzsamozta a lelkem, aminek a tulajdonosai valószínűleg nagyon örülnek odalent.
btw: hogy merészelted a kedvenc x-menemet macskává visszafejleszti úgy, hogy én ennek tapsikolva örültem (nightcrawler 5ever).
a lényeg, hogy jól esett, köszönöm :3

Raistlin írta...

utálom nightclawer mindig kihagyni, mert gyerekkoromban ő volt a kedvencem, de az MCU-ba valahogy nem fér bele (kivéve, ha a First Class és a DofP, de legalábbis Azazel halála közt, Raven valahogy szült egy gyereket, akit elfelejtettek említeni) szóóóóval ez volt az egyetlen megoldás, amivel jöhettem. egy idő után szerintem pont le fogom szarni, és egyszerűen telenyomom vele a ficeket. cherikék a nászútjukat élvezik? kurt is ott van. cherik pwp? kurt benyit. cherik nem-mutáns AU? de, mutáns. kurt.
~~~ k u r t ~~~

littlemissprimadonna írta...

majd szólj, ha már megvan, akkor teszek majd még egy kurt a blogodon....
és igen. kurt. kurt mindenhova *--*

Raistlin írta...

ez a kurtpun most pofán dobott. imádlak.

jederanalexa írta...

Istenem! Cherik és fluff! A kedvenc összeállításom tőled!
Nem tudnék kedvencet választani, mert az egész úgy volt tökéletes, ahogy volt (Ha mégis kéne, akkor a reggeli kelés.).
Nagyon köszönöm ezt a gyöngyszemet! :)
U.I: Tegnap éljel egy Stucky + Cherik dupla randiról álmodtam! Nagyon szép volt. :D

Raistlin írta...

Erik szerintem nem bocsátotta meg Buckynak a Kennedy-gyilkosságot és a tényt, hogy valahogy nem vette észre, hogy a merénylőnek fémből van a karja. :D
És köszönöm szépen, a következő Cherik fluff aggasztó tempókban érkezgetik.

jederanalexa írta...

Hát igen. Az az eset csorbát ejtett Erik törékeny büszkeségén...

Névtelen írta...

Úúú, feldobtad ezzel a napomat, kedves Raistlin. Hálásan köszönöm. Istennő vagy. De tényleg. Hazaérek hullafáradtan és ez vár. (Jó tudom, hogy pénteken tetted fel, és egy dög vagyok,hogy csak most láttam, hogy fent van. A wifi a hibás. Gaz, galád wifi.)
És Azazel *-*
Már nagyon vártam, hogy felbukkanjon valamelyik ficedben. Egyébként nálunk is volt egy ilyen csaj az uszodába, aztán valaki megverte, soha többé nem dugta el más cuccát.
U.i. Csak nekem tűnik úgy, hogy James/Charles-nak néha(sokszor) olyan pirosak az ajkai mintha rúzs/szájfény lenne rajta?

~Messy (aki már régóta olvassa a blogodat, csak egy dög és nem hagy kommentet. Es tut mir leid. )

Raistlin írta...

jederanalexa, egy perces néma csend erik emlékezetére.


messy, téged meg háládatosan megölelgetlek; és az olvasó soha nem késik, és korán sem érkezik, mindig akkor jön, amikor kell. (ezt sem idéztem jól, de érted.) és james ajkai totál nevetségesek. és gyönyörűek.
készül a következő történet közben, és izgatottan lesem, hány mutánspajtit préselhetek még bele.

Iwi írta...

Ó te Nő. Ó ez a fic. Rossz kedv ellen kellene felírni. Azt hiszem, hogy rossz kedv ellen ezt a ficet fogom a jövőben alkalmazni.
Végig hallottam Charles magyar szinkronját (puding vagyok és szinkronnal élek), az a duruzsolás, bájolgás, csacsogás. Szerintem ugyanúgy kettes lennék matekból, hiába korrepetálna. Elvonja az ember (lányának) figyelmét. :'D
Erik meg.... Erik. Tömören. Végig kuncogtam minden kínlódó mozzanatát.
Ja, és tudom, hogy ezentúl mivel fogom bombázni a barátnőimet: Napi Mcfassy generátoros képekkel. :D

Raistlin írta...

Élj a McFassy generátoron, bennem már csak az tartja a lelket. Meg az ilyen tündéri kommentek. Az isten szerelmére. Mérvagyédes.

És nézd meg angolul. Legalább egyszer. Mert McAvoy. És Fassbender bársonyos orrhangja. Fassy tutul. Öröm a füleknek. És ahogy suttognak egymásnak, az kétoly buzis. A DoFP-ot szinkronnal adták a moziban, szóval azt úgy láttam, és csak Farkancsra húztam a számat, Cherikéket még alul is írtam, no de aztán hazajöttem angolul, leloptam angolul, és paff, hát előtte se volt hetero, de UTÁNA.

Caty írta...

Imádom az AU történeteidet! Remélem lesz még sok sok ehhez hasonló :D Annyira aranyosak voltak :) Végre van egy kis időm és elkezdem bepótolni a Lord Lazarus részeket is :)

Raistlin írta...

Szorgosan készülődik a következő, mert szeretek AUkkal matatni, bár az indokolatlanul hosszú. :D Nagyon-nagyon örülök, hogy tetszett, és remélem, a Lazarusban sem fogsz csalódni o3o

Knight-Commander Paszuly írta...

Nem

Raistlin írta...

De.

Iwi írta...

Nem állítom, hogy még mindig ezen a történeteden kattogok (de igen), de tegnap mutatták ezt a képet és rögtön eszembe jutottál. Meg a fic. Aztán senki nem értette, hogy min nevetek annyira. http://9gag.com/gag/azLGKrB

Mérvagyokédes? Nutella folyik az ereimben. ;) :D

Raistlin írta...

AJAJJAJJ köszönöm szépen, hogy gondoltál rám, nagyon nevetek :DD (amúgy... egyre inkább kiütközik a történeteimen, hogy vega vagyok.)

Nessy írta...

"Charles nevetése valahol egy férfias horkantás és egy asztmás egér nászhívása között van. Nem kéne aranyosnak lennie."

Ez a kis szösz nagyon megragadott xDDD Nagyon tetszik ez a 2 mondat. És igazából az egész tetszik. Nagyon. Nagyon tetszik. Nem is tudom, hol kezdjem/ mit mondjak...talán az lesz a legjobb, ha egyszerűen kimondom: imádtam. Megragadott, megfogott, nagyon tetszett és hát a párbeszédek.. :D Nem is szeretném tovább bonyolítani ezt a roppant jól felépített kritikát~ xD

Üdv: Nessy

U.I.: Kellemes ünnepeket!! ( Egy kicsit sajnálom, hogy csak most jutottam el odáig, hogy elolvassam, de legalább egy jó történet olvasásával boldogítottam magam Karácsonykor .3. xD)

Raistlin írta...

Juj egy Nessy, szijanessy ;u; Annyira örülök, hogy tetszett, és a legboldogabb karácsonyokat az összes elérhető opció közül!

LadyLoss15 írta...

Sziaa, megint itt vagyok! :)
"Azazel Sonofabitchovics Bogolepov" :DDD Ez egy igazán lenyűgöző név. Én a helyedben levédetném, ha más még nem tette meg.
"uszodai öltözőszekrénybe" uszodaaaaa! imádom az uszodákat!! És imádom elképzelni Eriket egy uszodában.
"Eriket keményebb fából faragták, ha nem egyenesen acélból" haha szép volt, szép volt :D
Hahaha beszarok Erik úgy mutatja, hogy nem különbözteti meg Charles-t a többiektől csak azért, mert mozgássérült, hogy ugyanolyan bunkó vele! Ez annyira Erik, és valahol tök jogos, mert végülis, ha már egyszer ugyanolyannak kezeli, mint egy egészséges embert, akkor ez is hozzátartozik, de közben meg mennyire kibaszott idióta. Kibaszottul Erik. Bunkó pöcs, és nem is tudom miért imádom, de ezért mégjobban szeretem valahogy.
"Azzal flip és flop" :D :D :D Ez lesz az egyik új kedvenc idézetem tőled. :D
Charles, a kis gazdag fickó... a sofőrje....ha!
"Ha valaki egy vértócsában heverne arccal előre, Erik megnézné, kap-e levegőt, és ha igen, úgy döntene, hogy nem kell segítenie." Igen. Ez eléggé jól leírja. xD
"és Erik nyakába fűzi az ujjait, ahogy ő felnyalábolja" *.*
"Erik célzatosan felé spriccel a fagyoldóval, mire felkuncog a köcsöge." Annyira cukiiii. És idegesítő lehet, de olyan aranyos. :D
"kéne a kutatásomhoz: te egy szar alak vagy?" EZZEL FOGOK AZ UTCÁN EMBEREKET LESZÓLÍTANI :DD
"Charles nevetése valahol egy férfias horkantás és egy asztmás egér nászhívása között van. " létezik asztmás egér? kíváncsivá tettél! (És szakadok a röhögéstől)
Lila kocsit Eriknek!
"Kisebbségekkel. Civil jogok. A témavezetőm szerint túl radikális vagyok." Te meg ezen olvasód szerint már megint zseni vagy.
"Charles túlélési ösztöne mínuszban lehet, mert kényelmesen hátradől, és láthatólag teljesen oké vele, hogy egy elkerülhetetlen autóbaleset a közeljövőben végezzen vele." :D :D Miéért nem hagyod békén a nevetőizmaimat csak egy pár percre? (A kérdés költői volt, nehogyváltoztass)
"Erik ijedten felé pillant, a kormányra markolva. Ha Charlesnak történetesen van agya, akkor ennek csúnya vége lesz." Márpedig Charlesnak van agya. Nem is kicsi. És basszameg TÉNYLEG EZ A BAJ velük. És egyben ez az, amiért van dinamikájuk. Ördögi kör.
"Erik, a tökéletes beszédpartner, azt mondja:
- Ja." erről jut eszembe utálom mikor emberek ezt csinálják, hogy dumálni akarsz, és ennyit mondanak, hogy ja vagy nem, és akkor most a, álljatok tovább kínos csöndben b, kérdezz még többet és tedd még kínosabbá c, oldalogj el triplán kínosan. Az egyetem első két hetének MINDEN EGYES ÓRÁJA ELŐTT. Még jó, hogy én kérdések nélkül is simán tudok pofázni, ha nagyon kell. :$
"és akkor tudsz állni megint. Az első alkalommal elsírtam magam. Az első… hat alkalommal." Édes kis Charles én meg most fogok mindjárt sírni érte és az összes többi mozgássérültért.
"- Hé, az utat nézd.
- Úgy sem látszik. És hadonászol.
- Ne haragudj. Azazel gyakran lopja el a ruháid?
- Nem.
- Kár." ez a párbeszéd. kis huncut Charles. Szeretem, mikor így ábrázolod. Erik válasza meg találó, igaz, eszes. Úgysem látszik. Végülis :D és basszus FLÖRTÖLNEK :D kis kópé Charles
"- Csak hármat! - csap a kezére, amikor Charles a panelre tenyerel. - Komolyan, azt hittem, matekot tanítasz." :DD SRÁCOK (amúgy én is imádtam ezt játszani, de csak miután kiszálltunk, és én visszanyúltam és benyomtam az összeset és hallgattam ahogy végigmegy mindenhol és a földszinten meg bosszankodnak hogy mikor jön már :D
"törődik bele Erik a végzetébe, ahogy Charles a lakásába és az életébe gördül." Szép kép :)
*folytköv*

LadyLoss15 írta...

*folyt*
"Charles körbemutogat, és örül mindennek. " ez charles :) ^^
"TeleportingAwayFromMyResponsibilities elérhető." EZDECSODÁS ámen annak aki kitalálta (akár te voltál akár nem)
"- Hozok izét - jegyzi meg sötéten, és a hálószobába csörtet." teljesen jogosan vagy kiakadva haver
"Charles annyira édes, hogy meg kell ölnie egy késsel valamit (feltehetőleg egy zöldséget) hogy ismét férfinak érezze magát. " gyerünk Erik, csak így tovább, nyírd ki azokat a zöldségeket! :)
"Macskád egyszerűen lesz, ha akarod, ha nem; és Charles most itt ül mellette, a vállának dőlve, és lefetyeli a bort (oké: issza) és gyakorlatilag dorombol (ez viszont igaz.) " istenkém Charles a macska . ez nagyon édes gondolat. mindjárt meghalok. Charles SZUPER macska lenne, csak túl aktív és önzetlen hozzá, de amúgy meg alkatilag nagyon :)
"Épp eleget kényeztetem magam - közli Erik a legjobb pókerarcával. - Főleg este. Nagyon kielégítő. A vacsorám." haha Erik is tud valamit, mit ne mondjak :D
"Élvezem a vizuális képet - duruzsolja Charles" *kiköpi a saját nyelvét* HOGY TUDOD ILYEN erotikusra és csibészre írni Charlest és ez miért olyan kibaszott jó? :D
"Mikor ölelte át Charles vállát? Késő már, megtörtént. A hüvelykujjával lágyan cirógatja." óóóó srácok *.*
JAJISTENEM DE IMÁDLAK EZ OLYAN FLUFF hogy én most akkor ellebegek a rózsaszín felhőcskéiden amiket ideírtál és ahogy olvastam kilibbentek e monitoromon és betöltötték a szobámat.
Köszönöm!
(Nem tudod milyen nagyon kellenek a történeteid, és milyen nagyon nagy hatással vannak rám)
LL15

Raistlin írta...

lfgbkéfnbknfa nbálsane bláfsnáorf hbáoe KÖSZÖNÖM nem tudom szavakba foglalni, milyen rohadt jól esnek ezek a kommentek ;________; (sem kellőképpen meghálálni, vagy valami.)
[és a TeleportingAwayFromMyResponsibilities elvileg én voltam, általában igyekszem egyértelműsíteni, ha mástól idézgetek]

egy élmény a hülye buzikkal dolgozni, bassza meg

Crazy Tiny írta...

*meghal a cukormérgezéstől*
Nem telik többre komment gyanánt, érd be ennyivel.
Csodás vagy!

Raistlin írta...

Köszönöm!

{bloody romantic}
B l o g : Raistlin
Sablon: Agata | WS