a blog bezárt. mobilnézethez {katt ide}. frissek az {AO3}n.

2013. február 7.

Valahol


OTP7 - Hét napos OTP kihívás Yamival és Nussyval, 4. nap
A Yami által megadott cím: Valahol
A Nussy által megadott szavak: édesvízi szörny, tessék-lássék, sajt
Az én történetem: Supernatural, Dean/Castiel, ansgt jéghegynovella
ha így lesz vége a nyolcadik évadnak, én valakit nagyon meg fogok ölni.


Felgyűrűző rezgések a víztükrön, és a hegyek ködképe. A levegőben füst és parázs, ropogós kenyér és olvadt sajt illata: gyerekkori tábortüzek. És ott van az út, a ködbe rohanó út a póznákkal, amik furcsán zenélnek, ha fúj a szél, megfeszülnek és megpendülnek nehéz húrjaik. Az út egyre vonzza Dean tekintetét. Zsebretett kézzel áll. A táj körülötte hatalmas és üres. A lélegzetét visszafojtva vár, négy-öt-hat-hét-nyolc. Szárnyak sűrű verdesését hallja, és hunyt szemekkel elvigyorodik.
- Na, végre!
- Indulnod kell – mondja Castiel komolyan. Dean tessék-lássék tesz előre egy lépést, kettőt, aztán megtorpan.
- Mit keresek itt? Valami édesvízi szörny van a tóban, vagy…?
Castiel félrefordítja a tekintetét. Dean előre mered, az utat nézi. A torka elszorul.
- Mikor…? – kérdezi végül.
- Annyira sajnálom.
- Az enyém, vagy a tiéd?
- Közös.
Dean bólint, és köhög.
- Kínos – mondja, a sarkain hintázik. Castiel keze ökölbe rándul, majd elernyed megint. – Emlékszem erre a helyre. Sátrazni voltunk itt apával. Csak simán sátrazni. – Nevet, aztán hirtelen elhallgat. A hegyek visszhangozzák. Castiel arca merev, szinte unott, és könnyek izzanak a szemében. – Melyikünk halt meg?
- Te – feleli lágyan, és nagyon nyel. – Annyira sajnálom… - a hangja megtörik, a tekintete megtörik. – Nem így kellett volna…
- Sammy?
Castiel kiengedi a levegőt.
- Ő él – feleli tompán, és Dean elmosolyodik és a keze után nyúl.
- Akkor minden rendben.
Castiel keze csurom vér.
- Parancs volt – suttogja.
Dean mellkasa csurom vér.
- Minden rendben van.
- Indulnod kéne.
- Nélküled nem.
- Az őrangyalodként talán egy darabig elkísérhetlek, de…
Dean a tenyerébe veszi az arcát, maga felé fordítja.
- Te vagy a Mennyországom – szűri a fogai között, és az ujjai mélyebbre fúródnak. – Ezt nekik is tudniuk kell. Baszhatják a szabályaikat.
Castiel el akarja magyarázni, hogy nem lépheti át a Menny kapuját többé élő testben, el akarja magyarázni, hogy a valódi formáját Dean soha nem láthatja; aztán egyszeriben megérti, és elvigyorodik, szinte mániákusan, ahogy Dean homlokon csókolja őt aztán egyetlen éles mozdulattal oldalra rántja a fejét, és a nyakcsigolya egy iszonyú reccsenéssel megreped.
- Gyere velem – suttogja Dean, ahogy átkarolja. – Maradj velem.

17 megjegyzés:

Hattie írta...

aú.
Így simán, kreccs, reccs, ropp meg badumm (utóbbi korlátozott ideig, mert ez megszorongatta a szívemet).
(Be kell hoznom magam a sorozatból. Muszáj.)
Megérdemelnél egy értelmes kritikát, de az nekem nem megy.
Szóval stílusosan és közérthetően, asdfghjkléáű

Reisuto írta...

Nagyon szépen köszönöm (ღ˘⌣˘ღ) (mondtam már, hogy tök aranyos a nicked? mert tök aranyos a nicked.)

Márk Éva írta...

Megnyugtatlak, ez sem egy értelmes kritika lesz. Ez egy menj-a-francba-édesem-amiért-ilyen-piszokul-tehetséges-író-vagy kritka lesz. És "dobpergés" menj a francba édesem amiért ilyen piszok tehetséges író vagy.
Jobban tudsz ütni egy féloldalas novellával, mint a csúcsra járatott ipari áram, és hatékonyabban semmisítesz meg egy írásoddal, mint a Terminátor teljes arzenálban. Az pedig már az én mazohizmusom, hogy élvezem. A szó összes értelmében bele tudnék fulladni a ficeidbe. Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, meg mondani, hogy zseni vagy. Lehet, hogy egyszer megkereslek és adok neked egy szerenádot. Mert megérdemled.

Hattie írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hattie írta...

No akkor próbáljuk újra. Bocsánat (bénázás a kritikákkal jahj Istenem plusz egy szám), köszönöm (felhasználónév [btw mondtad már <3] és hogy egyáltalán olvashattam és hogy létezel miért van az hogy állandóan szerelmet vallok neked), szívesen-nincs mit (kritika).

Doctor Tacchan írta...

Nyahaahahahaaha *leveti magát a földre és könnyezve nyávog* [ne várj értelmes kritikát] Igen, te tényleg egy zseni vagy *hatalmas szemekkel néz rád*

Reisuto írta...

jajegyelekmeg ♡^▽^♡

Reisuto írta...

Köszönöm szépen .。.:*☆

Reisuto írta...

Nagyon szépen köszönöm ~(ΦωΦ)

Nussy írta...

Bár nagyon úgy voltam vele, hogy nem olvasok SupNatot, amíg nem nézem, de aztán arra gondoltam, hogy mégiscsak miattunk írtad ezt, úgyhogy illenék, no. Nem bántam meg *3* Köszönöm, Jani. ♥

Reisuto írta...

Nekem illett volna igazából valami közérthetőbbet kiadni a kezeim közül ^^"

Becca írta...

Mielőtt elkezdtem olvasni egy kicsit bántam, hogy ilyen rövid, de aztán mikor végeztem vele... Nem jutottam szóhoz hosszú percekig. Azóta még ötször olvastam és minden alkalommal egyre jobban tetszett. Rövid, de fantasztikus. Imádom az írásaidat és ez ellen nem tudok mit tenni. ♥ :)

Reisuto írta...

Jaj Becca, nagyon-nagyon szépen köszönöm (✿◠‿◠) Úgy örülök, hogy tetszenek a gyermekek ♫ *és most imakör egy újabb boldog epizódért*

River írta...

Tényleg folytatnom kell a SupNat-ot, most már biztos. Már csak azért is, hogy szurkolhassak: NE így végződjön. Bár gyönyörű lenne- hiszen gyönyörű ez is. Amikor kattant, reccsent a csigolya, valami olyan adrenalinlöket kapott el, hogy BUMM. Édes fájdalom, könyörtelen, megváltoztathatatlan és, nos, valahol izgató. Érdekes keverék, "méregből s mézből összeszűrve", amivel mi olvasók itt rendszeresen lőjük magunkat. Te díler, te.*sóhaj*

(és p.s.: héhó, szép volt ám a leírás a bevezetésben! ;3)

Reisuto írta...

watch SPN, who needs a beating heart anyway [a nyolcadik évad viszont egyszerűen ~~angyali~~]
És nagyon-nagyon-nagyon-*levegő*-nagyon köszönöm! (ノ´ヮ´)ノ*:・゚✧

Kija írta...

*a toll végét rágja elszántan, míg olvas*
...
*a végére ér és elejti a tollat*

Annyira eszméletlenül zseni vagy, de tényleg~ *-* Imádlak~ Gördülékenyen, így félig hajnalba döccenősen baromi haladva olvastam, mert egyszerűen vitt magával a történet. Csak felkapott és vitt. És közben fájt. Q-Q Keservesen fájt, de mégis annyira angyalian gyönyörű volt, hogy az eszméletlen. *-* Zseni vagy. Kész.

Raistlin írta...

Nagyon-nagyon szépen köszönöm ;u;

{bloody romantic}
B l o g : Raistlin
Sablon: Agata | WS